"Fajna babka, ale ciacho" – druga książka kucharska Moniki Mrozowskiej i jej męża Macieja Szaciłło, w całości poświęcona została słodkościom. Pokazuje, jak w łatwy i przyjemny sposób można przygotować zmysłowe dania dla osoby bliskiej naszemu sercu.
"Fajna babka, ale ciacho" – druga książka kucharska Moniki Mrozowskiej i jej męża Macieja Szaciłło, w całości poświęcona została słodkościom. Pokazuje, jak w łatwy i przyjemny sposób można przygotować zmysłowe dania dla osoby bliskiej naszemu sercu.

Książka została podzielona na dwie części – dla Niej i dla Niego.

Kiedy przeczytasz prezentowany artykuł, to też zainteresuje Cię polecana treść, która zawiera podobne dane na to zagadnienie, więc kliknij tutaj.

Tak więc tytuł jednej okładki to "Fajna babka" ze zdjęciem Moniki, a tytuł drugiej to "Ale ciacho" ze zdjęciem Maćka. Ten przewrotny pomysł opiera się na koncepcji słodkiej kulinarnej rywalizacji, podszytej chęcią uwodzenia poprzez gotowanie.

Wydawnictwo zawiera 48 prostych, kuszących i smacznych przepisów. Przypomina, jak w łatwy sposób można trafić przez żołądek do serca naszej drugiej połowy. Jest doskonałym prezentem zarówno dla kobiet, jak i mężczyzn. Wszak w dzisiejszych czasach już nie tylko kobiety starają się zaimponować mężczyznom w kuchni…

Sponsorem głównym książki została marka Cukier Królewski, na której produktach bazowano podczas przygotowywania deserów.

Źródło: Open Media PR